Vår historia

Över ett sekel av kombinerad erfarenhet sitter i väggarna på Sisu Group.

Idag är svenska Sisu Net en del av Sisu Group, med verksamhet i fyra länder. Vi importerar, marknadsför och säljer IT-relaterad hårdvara, mjukvara samt konsumentelektronik till återförsäljare. Vårt nära samarbete med ledande leverantörer och kunder ger en stabil grund och perfekta förutsättningar för lönsamma affärer.

Vår roll

Sisu Group erbjuder mervärde inom flera kompetensområden inom IT och distribution.

product distribution

Distribution

Vi erbjuder stort fysiskt lager och omedelbar leverans med vår egen lageranläggning i Stockholm, Sverige. Vi hanterar idag 20 000+ artiklar på veckobasis.

Vi tillhandahåller fullständig dokumentation för beställning med möjlig bekräftelse till leverans på mindre än en dag.

product distribution

Grossist | B2B

Vi driver försäljningen primärt genom direktkontakt med våra kunder. Varje säljare har en dedikerad KAM-roll i vår organisation och är utvalda för sin höga professionella bakgrund och långvariga relationer.

Vi arbetar med ett proaktivt tänkesätt och försöker alltid hitta försäljnings- eller kampanjmöjligheter för våra kunder för att få kunders affärer att blomstra.

Våra principer
Logistic Data

API & Legal

Automatiska logistik- och faktureringssystem tillgängliga för alla våra partners.

  • Copyswede och kemikalieskatt efterföljes
  • Uppförandekod
Box 2_1

Hållbarhet

Sisu Group arbetar aktivt för att uppnå högre standarder gällande miljöaspekterna i verksamheten. Vi har flerårig erfarenhet av återköp inom cirkulär distribution och den erhåller en central roll i samtal med våra partners.

overview-about1

Sammanfattad finansiell överblick

2020 har varit ett rekordstarkt år för Sisu Group med direktdistribution av OnePlus som viktig faktor. Covid19 och dess störning av globala försörjningskedjan med komponentbrist och leveransförseningar gör det problematiskt att behålla samma tillväxtgrad under 2021. Fokus under 2021 är kopplat mot expansion utav produktportföljen för solidare verksamhet under 2022 och lägre risk för omsättningstapp.
2019: 432m. SEK
2020: 1228m. SEK
2021: 1000m. SEK